Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE  PIATA IMOBILIARA ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA
discutii depre finante banci credite macroeconomie imobiliare tendinte prognoze politici instrumente anunturi gratuite

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

BUGET 2010

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> PLANURI STRATEGII POLITICI
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Ian 11, 2010 5:57 pm    Titlul subiectului: BUGET 2010 Răspunde cu citat (quote)

Am considerat ca nu e un subiect esential pentru evolutia situatiei economice viitoare, olecand de la simpla constatare ca se bazeaza pe o crestere de 1.3%. Nu inteleg ratiunile acestei previziuni, asa ca nu am mare lucru "oertinent" de spus despre buget, oricum ar fi el.
Deoarece e insa un subiect de mare actualitate, si fiindca vad ca nu mai abordeaza nimeni subiecte noi pe forum, fac eu demersul asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
niculae
Activ

Data înscrierii: 22/Oct/2009

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 1:26 am    Titlul subiectului: Re: BUGET 2010 Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Am considerat ca nu e un subiect esential pentru evolutia situatiei economice viitoare, plecand de la simpla constatare ca se bazeaza pe o crestere de 1.3%. Nu inteleg ratiunile acestei previziuni, asa ca nu am mare lucru "pertinent" de spus despre buget, oricum ar fi el.
Deoarece e insa un subiect de mare actualitate, si fiindca vad ca nu mai abordeaza nimeni subiecte noi pe forum, fac eu demersul asta.

Bugetul ca si intreaga activitate a guvernantilor este de toata jena. M-a preocupat in ultima vreme ceea ce se intampla in sanatate.
Ca sa dau un exemplu, acolo cheltuielile sunt programate la acelasi nivel cu cel din anul precedent. Si cum in 2009 bugetul nu le-a ajuns decat pentru aproximativ 9 luni, rezulta ca (din cauza amanarii platilor pentru ultimul trimestru) anul acesta banii le vor ajunge fix pentru sase luni!
In sanatate ne paste coplata, companiile farmaceutice se presupune ca vor contribui si ele cu niste bani, samd. Nimic nu va fi asa cum arata datele de inceput de an... reflectate in buget.

Sunt nesimtiti. Nu spun ca suntem la fundul sacului. Chestia asta cu revenirea in 2010 mi se pare o gluma proasta si o manipulare grosiera a romanului de rand, in ciuda evidentelor. Vom mai avea criza in Romania mult si bine. Parerea mea este ca ce e mai rau de abia acum o sa vina. Si guvernantii ce fac? Mint si taie din cheltuieli. Nimic constructiv.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca bugetul e construit pe baza veniturilor prezumate dintr-o crestere de 1,3 nu prea mai conteaza partea de executie.
Iar pe partea de venituri, e limpede ca in cazul unei cresteri de 0%, ipoteza optimista dupa mine, deficitul va fi acoperit prin marirea fiscalitatii, altfel nu vad cum.
Asa ca bugetul asa cum e, nu trebuie luat foarte in serios. Va fi o vesnica alergatura dupa finantare pe de o parte si dupa reduceri de cheltuieli pe de alta. Adica....n-avem buget.
Sus
AristotelCostel
senior

Data înscrierii: 06/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...nu detaliez din respect pentru, Laughing , Ionut Popescu... doar constat iminenta... intrarii in incapacitate de plata.

Daca se apuca o parte dintre categoriile sociale... atinse de orănjei, sa mearga in instanta... ghinion.

P.S. De remarcat strategia: Boc in sus si-n jos... si la OTV, iar Basescu... nimic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 6:13 pm    Titlul subiectului: RECTIFICARE IN APRILIE Răspunde cu citat (quote)

In aprilie avem rectificare, asa ca am facut bine ca nu ne-am ocupat de buget.
Rectificare dupa 3 luni e ca si cand nu am evea buget.
Se merge dupa cum bate vantul
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> PLANURI STRATEGII POLITICI Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum