Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE  PIATA IMOBILIARA ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA
discutii depre finante banci credite macroeconomie imobiliare tendinte prognoze politici instrumente anunturi gratuite

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Unicredit Tiriac Bank
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> Banci- Sistemul bancar romanesc
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
marius13
user

Data înscrierii: 04/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 8:19 pm    Titlul subiectului: comision administrare marit abuziv la Unicredit Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua
In anul 2006 am facut un credit la banca unicredit tiriac, am luat 38500euro pentru a-mi cumpara un apartament in valoare de 51000euro. La inceput am avut rata de 320euro, apoi din ianuarie 2008 a crescut la aproximativ 400 euro, fara a fi anuntat in nici un fel, inainte de luna ianuarie 2008. Am fost anuntat (telefonic) prin luna februarie ca voi penalizat sau ceva de genul ca nu am platit diferenta 90 de euro. Am rezistat pana acum cand aproape a devenit imposibil de platit aceasta rata. Cautand pe net ce s-a intamplat de mi-au crescut rata, pentru ca informatii de la ei nu prea am obtinut, am gasit ca comisonul de administrare a crescut de la 0.2% pe luna (cat este trecut in contract) la 0.5% pe luna, repet, fara a fi anuntat. Nu mi se pare deloc corect ceea ce s-a intamplat, este un abuz. Am citit stirea de la:http://www.conso.ro/citeste-comentariu/56/cons/Comisioanele-UniCredit-Tiriac-pun-pe-jar-clientii.html din acea perioada (martie 2008). Din alte articole am inteles ca foarte multi clienti ai acestei banci au castigat deja procese judecatoresti pe aceasta problema.
Sunteti si voi in aceiasi situatie? Sau ati fost si ati rezolvat aceasta problema? Va rog frumos sa ma contactati la adresa de mail mariusrr13@yahoo.com sau pe cei de la www.conso.ro care va pot ajuta in acest sens.
Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi nu prea luam credite.
Suntem o comunitate "anticredit".
Si de contactat te contactam chiar aici. Desigur, se poate discuta si pe "mesaj privat".
Ne gaandim .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
marius13
user

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Noi nu prea luam credite.
Suntem o comunitate "anticredit".
Si de contactat te contactam chiar aici. Desigur, se poate discuta si pe "mesaj privat".
Ne gaandim .

Da, ce sa faci, cand ai nevoie de un acoperis deasupra capului, si nu ai bani... Singura problema care ar fi ca au trecut 2 ani de cand au facut aceasta modificare abuziva. Multumesc si astept sfaturile voastre!
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ai rate restante, solutia fireasca ar fi refinantarea.
Sus
marius13
user

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 10:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Daca nu ai rate restante, solutia fireasca ar fi refinantarea.

1. Nu am restante la rate, ba din contra am in plus in cont aproximativ 100 euro.
2. Da, poate ar fi o solutie cu refinantarea.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E chiar singura.
Pana una alta nu te costa nimic sa intri in diverse banci, sa spui ce vrei si sa vezi ce conditii iti pun.
Incearca sa intri la Romextera de exemplu, sunt mai amabili decat altii.
Vezi ce conditii iti ofera. Sau la Libra. Banci mai mici, au mai mare nevoie de clienti si se strduiec mai mult.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> Banci- Sistemul bancar romanesc Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum