Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE  PIATA IMOBILIARA ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA
discutii depre finante banci credite macroeconomie imobiliare tendinte prognoze politici instrumente anunturi gratuite

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Specialiști români la datorie
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> Generalitati, diverse
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
krabu
senior

Data înscrierii: 26/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In mare iti dau dreptate.

Eu am spus, asa in fuga, altceva.

Faptul ca acesti politicieni, care sunt in varful unei piramide trofice de partid sunt la randul lor la comanda altor papusari neidentificati. Care in urmatorii 2-3 ani vor turna un mega show. Flacara violet.

Sà pompat in Hrebenciuc care face si desface. Hai sa fim seriosi. Cel care il comanda pe Hrebe ii comanda pe toti.

Am citit de curand Nihilism de Serafim Rose. Este foarte interesanta.

Urmeaza urmatorul show:
- stiinta spectacol. Oamenii de stiinta colvni. Relativizarea stiintei.
- aducerea in prim plan a idolatriei elementale (vezi rugaciuni la copaci, la lupi, la ursi sau broaste).

{Acest show este pentru necredinciosi. Si nu este pentru ochii de pe fata ci pentru ochii sufletului. De aceea cei credinciosii nu se pot uita, pentru ca ochii sufletului incearca sa se uite doar catre Lumina. Credinta in Dumnezeu Tatal, in Iisus Hristos Fiul Sau si in Duhul sfant iti da tarie si putere din ea insasi.}

PS

Nu sunt habotnic, dar lumea actuala o pot intelege doar intrùn registru duhovnicesc. Adica o batalie intre rai si buni. Intre draci si ingeri. Intre om si Om. oameni care lupta pentru daramarea Omului. (unii pot spune ca si eu am fost atins de razboiul energetic).

PS

Sa dea Domnul ca daca vom cadea din credinta sa strigam si noi ca si Sf Petru catre Domnul Iisus Hristos: "DOAMNE SCAPA`MA!"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu iei tu in calcul si prostia? Astia sunt prosti si inculti cum nu se mai poate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
krabu
senior

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o coincidenta prea mare.

e o actiune in desfasurare.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vrut sa arat de fapt ca povestea asta cu flacari violete pe pereti este stupida si din punctul de vedere al credinciosilor si din punctul de vedere al ateilor.
Prostia crasa e de la mass media care bate campii cu obstinatie, si de la anume politicieni pe care de abia acum ii vad cat sunt de lipsiti de cultura elementara.
Nu poti sa discuti cu seninatate in public subiecte din astea de doi lei.
Exagerarile astea ne fac deservicii mari, ni s-a dus vestea de nebuni.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 9:59 pm    Titlul subiectului: VLADESCU EXECUTAT DE ANAF Răspunde cu citat (quote)

Vlădescu, ministrul de Finanțe, executat silit de Fisc pentru datorii

sursa:
http://www.realitatea.net/academia-catavencu--vladescu--ministrul-de-finante--executat-silit-de-fisc-pentru-datorii_696087.html

comentariul meu:
omu' a fost invins de sistem
Sus
AristotelCostel
senior

Data înscrierii: 06/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Ian 26, 2010 12:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Și avocații cu renume sunt păcăliți de dezvoltatorii imobiliari

Citat:
„Am deschis firma pentru că vroiam să cumpăr o vilă în Green Lake și să o închiriez. Am plătit 25% avans în 2006 și trebuia să fie gata la sfârșitul lui 2008. S-au întârziat lucrările și am fost nevoit să reziliez contractul. Chiar dacă proiectul a fost gândit bine și e într-o zonă frumoasă, nu merita să mai aștept, pentru că interioarele au fost lucrate prost, pereții nu erau drepți...“, a declarat pentru capital.ro Gabriel Biriș, managing partner în cadrul casei de avocatură Biriș Goran.

Tovarasul Biris mi-a delectat ezistenta anu' trecut opinand optimist pe tema evolutiei de aur a pietei imobiliare romanesti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
AristotelCostel
senior

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sebastian Vladescu: Nu cred ca vom avea multi someri, pentru ca avem crestere economica

Avem... di tăti...
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, si o sa avem crestere fiindca nu o sa avem someri. Aplicatie biunivoca.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2010 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.bailii.org/eu/cases/ECHR/2010/66.html
Sus
AristotelCostel
senior

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2010 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boc: Romania va reusi in UE daca va pune accent pe domeniile unde este competitiva

1. Manele
2. ?
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

“It was unclear whether the announcement reflected any decision by the Obama administration on where to place interceptors for its European system.”

http://www.nytimes.com/aponline/2010/02/04/world/AP-EU-Romania-US-Missile-Shield.html?_r=1&scp=2&sq=romania&st=cse

Da' mai mandru ca oricand am fost cand l-a mangaiat pe cap pe Medvedev sa nu se sperie de scut. Cine-am fost si ce-am ajuns...
Sus
krabu
senior

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai facturile FMI oare cum se platesc?

- un CFR
- un metrou
- o racheta
si noi?

Vorba lui Notara: Si`am ramas ,,,,,,,,,.

Cine ridica vocea mai tare ajunge ca Notara.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 5:04 pm    Titlul subiectului: monument de imbecilitate Răspunde cu citat (quote)

"Organizațiile nonprofit au obligația de a declara și plăti impozitul pe profit anual, până la data de 25 februarie inclusiv a anului următor celui pentru care se calculează impozitul. "

og 109/2009

Monument de imbecilitate fiscala
Uite link-ul aici daca nu va vine sa credeti:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_Fiscal_norme.2010.htm#_Toc244063430

Sus
AristotelCostel
senior

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2010 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AristotelCostel a scris:
De ce nu va slăbi leul

http://www.cancelarie.ro/declaratii/Ionel%20Popescu_a_n_02.02.09.pdf

Foarte interesant... Ionut Popescu... care-si pastreaza economiile in lei:

~ 38.000 lei depozite
~ 800.000 lei... actiuni
~ 1.000.000$ depozite

Datorii:
~ 1.000.000 Euro Laughing

NU SE PRABUSESTE PIATA IMOBILIARA!!!

La inceputul anului detinea:
3 parloage
2 apartamente
1 casa

In 2008 a vandut 2 apartamente (mai+iunie = deșărtare!). Laughing DECI NU CADE!!!

P.S. Poate știe Ionuț Popescu. A cărui coloană vertebrală încă nu am găsit-o. La veniturile de la Eximbank, scrie în continuare „conform fișei fiscale”.

http://standard.money.ro/macro/isarescu-%E2%80%9Enoi-nu-stim-cum-functioneaza-economia-romaneasca-la-iesirea-din-criza%E2%80%9D-sau-ce-spune-de-fapt-bnr-1726.html

Unde e coloana vertebrală a lui Ionuț Popescu?
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 13, 2010 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[color=blue]Premierul Boc a cerut Eximbank sa reduca salariul conducerii de la circa 20.000 euro in prezent la 1.000 de euro, corespunzator indemnizatiei unui secretar de stat, dupa modelul Fondului Proprietatea, avertizand ca altfel vor fi identificate si alte solutii pentru a efectua diminuarea.
Imbecilitate mai mare nu exista. Asta e salariul unui puturos de functionar la ministerul turismului , nu al unui bancher.
Pentru a fi in staff-ul unei banci, un individ trebuie sa fie agreat ca bancher de catre banca centrala.
Ori cine are patalamaua asta nu se duce la 1000euro/luna, chiar daca eximbank e de stat.
Prima strigare ar fi 10.000. Altfel sa o puna pe soacra-sa presednte de banca si sa ceara aprobare de la Isarescu.
Individu' asta se compromite si ne compromite.
[/color]
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA -> Generalitati, diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Următoare
Pagina 28 din 33

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum