|
ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA discutii depre finante banci credite macroeconomie imobiliare tendinte prognoze politici instrumente anunturi gratuite
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
krabu senior
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 236
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
In mare iti dau dreptate.
Eu am spus, asa in fuga, altceva.
Faptul ca acesti politicieni, care sunt in varful unei piramide trofice de partid sunt la randul lor la comanda altor papusari neidentificati. Care in urmatorii 2-3 ani vor turna un mega show. Flacara violet.
Sà pompat in Hrebenciuc care face si desface. Hai sa fim seriosi. Cel care il comanda pe Hrebe ii comanda pe toti.
Am citit de curand Nihilism de Serafim Rose. Este foarte interesanta.
Urmeaza urmatorul show:
- stiinta spectacol. Oamenii de stiinta colvni. Relativizarea stiintei.
- aducerea in prim plan a idolatriei elementale (vezi rugaciuni la copaci, la lupi, la ursi sau broaste).
{Acest show este pentru necredinciosi. Si nu este pentru ochii de pe fata ci pentru ochii sufletului. De aceea cei credinciosii nu se pot uita, pentru ca ochii sufletului incearca sa se uite doar catre Lumina. Credinta in Dumnezeu Tatal, in Iisus Hristos Fiul Sau si in Duhul sfant iti da tarie si putere din ea insasi.}
PS
Nu sunt habotnic, dar lumea actuala o pot intelege doar intrùn registru duhovnicesc. Adica o batalie intre rai si buni. Intre draci si ingeri. Intre om si Om. oameni care lupta pentru daramarea Omului. (unii pot spune ca si eu am fost atins de razboiul energetic).
PS
Sa dea Domnul ca daca vom cadea din credinta sa strigam si noi ca si Sf Petru catre Domnul Iisus Hristos: "DOAMNE SCAPA`MA!" |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 5521
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| De ce nu iei tu in calcul si prostia? Astia sunt prosti si inculti cum nu se mai poate. |
|
| Sus |
|
 |
krabu senior
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
e o coincidenta prea mare.
e o actiune in desfasurare. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vrut sa arat de fapt ca povestea asta cu flacari violete pe pereti este stupida si din punctul de vedere al credinciosilor si din punctul de vedere al ateilor.
Prostia crasa e de la mass media care bate campii cu obstinatie, si de la anume politicieni pe care de abia acum ii vad cat sunt de lipsiti de cultura elementara.
Nu poti sa discuti cu seninatate in public subiecte din astea de doi lei.
Exagerarile astea ne fac deservicii mari, ni s-a dus vestea de nebuni. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
AristotelCostel senior
Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 2004
|
Trimis: Mar Ian 26, 2010 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Și avocații cu renume sunt păcăliți de dezvoltatorii imobiliari
| Citat: | | „Am deschis firma pentru că vroiam să cumpăr o vilă în Green Lake și să o închiriez. Am plătit 25% avans în 2006 și trebuia să fie gata la sfârșitul lui 2008. S-au întârziat lucrările și am fost nevoit să reziliez contractul. Chiar dacă proiectul a fost gândit bine și e într-o zonă frumoasă, nu merita să mai aștept, pentru că interioarele au fost lucrate prost, pereții nu erau drepți...“, a declarat pentru capital.ro Gabriel Biriș, managing partner în cadrul casei de avocatură Biriș Goran. |
Tovarasul Biris mi-a delectat ezistenta anu' trecut opinand optimist pe tema evolutiei de aur a pietei imobiliare romanesti. |
|
| Sus |
|
 |
AristotelCostel senior
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Joi Ian 28, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, si o sa avem crestere fiindca nu o sa avem someri. Aplicatie biunivoca. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
AristotelCostel senior
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
krabu senior
|
Trimis: Vin Feb 05, 2010 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai facturile FMI oare cum se platesc?
- un CFR
- un metrou
- o racheta
si noi?
Vorba lui Notara: Si`am ramas ,,,,,,,,,.
Cine ridica vocea mai tare ajunge ca Notara. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 5:04 pm Titlul subiectului: monument de imbecilitate |
|
|
"Organizațiile nonprofit au obligația de a declara și plăti impozitul pe profit anual, până la data de 25 februarie inclusiv a anului următor celui pentru care se calculează impozitul. "
og 109/2009
Monument de imbecilitate fiscala
Uite link-ul aici daca nu va vine sa credeti:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_Fiscal_norme.2010.htm#_Toc244063430
|
|
| Sus |
|
 |
AristotelCostel senior
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
[color=blue]Premierul Boc a cerut Eximbank sa reduca salariul conducerii de la circa 20.000 euro in prezent la 1.000 de euro, corespunzator indemnizatiei unui secretar de stat, dupa modelul Fondului Proprietatea, avertizand ca altfel vor fi identificate si alte solutii pentru a efectua diminuarea.
Imbecilitate mai mare nu exista. Asta e salariul unui puturos de functionar la ministerul turismului , nu al unui bancher.
Pentru a fi in staff-ul unei banci, un individ trebuie sa fie agreat ca bancher de catre banca centrala.
Ori cine are patalamaua asta nu se duce la 1000euro/luna, chiar daca eximbank e de stat.
Prima strigare ar fi 10.000. Altfel sa o puna pe soacra-sa presednte de banca si sa ceara aprobare de la Isarescu.
Individu' asta se compromite si ne compromite.[/color] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|